Legfrissebb híreink


Hírek központi oldal

Elindult a regisztráció a Nemzetközi Konferenciára

Újabb mérföldkőhöz érkezett programunk. Május 24-25. között neves szakemberek, remek hangulat, szakmai lehetőségek várják a regisztráló vendégeinket az első Nemzetközi Konferenciára a Komplex Alapprogram életében.

Hírek központi oldal

Felkészítő napot tartottunk a leendő szakmai támogatóknak

2019. május 15-16-án, Budaörsön kétnapos felkészítő képzésen vehettek részt azok, akik a későbbiekben szakmai támogatókként segítik a programot megvalósító pedagógusok munkáját.

Hírek központi oldal

Komplex óra a szívünk közepén

Budaörsön, a Komplex Alapprogram szakmai támogatóinak felkészítő képzésén jártunk, és belestünk a kulisszák mögé. Mi történik egy ilyen képzésen? Hogyan néz ki egy Komplex óra szimuláció?

Hírek központi oldal

Ezt mindenképpen tudni kell a differenciálásról!

Mit jelent a differenciálás a pedagógiában? Mire épülhet a differenciált fejlesztés? Hogyan válik hatékony módszerré a gyakorlott pedagógus kezében?

Hírek központi oldal

A Komplex órákról egyszerűen

A Komplex Alapprogram (KAP) egyik fontos eleme az úgynevezett Komplex órák. Ha nagyon szakszerűen szeretnénk fogalmazni, akkor azt mondhatjuk, hogy a Komplex órákban a tantárgyi és az alprogrami tartalmak ötvöződése jelenik meg a DFHT módszertanára épülve. Írásunkban a Komplex órák felépítését, jellemzőit vesszük szemügyre.