Legfrissebb híreink


Hírek központi oldal

„Már a felkészülés is élmény!”

2018 szeptemberétől 60 iskola csatlakozott a Komplex Alapprogramhoz, így az Élménysuli keretében alkalmazzák azóta ezt az újfajta, élményalapú tanítást-tanulást. Ezúttal az egyik ilyen intézmény vezetőjét kérdeztük motivációjukról, a bevezetés tapasztalatairól és az első reakciókról.

Hírek központi oldal

2019 első rendezvénye: Educatio Kiállítás

A felsőoktatás legnagyobb kiállítására érkezett a Komplex Alapprogram és az Eszterházy Károly Egyetem. A cél, hogy a lehető legtöbb szülő, pedagógus és leendő pedagógus ismerje meg, hogy milyen lesz a jövő iskolája.

Hírek központi oldal

Együtt karácsonyozott a Komplex Alapprogram családja

A karácsonyban a legjobb az, hogy valóban összehozza az embereket. Családot, barátokat, ismerősöket és persze kollégákat. A 2018-as év egy rendkívül színvonalas programmal zárult projektünk tekintetében, hiszen vendégül láttuk partnereinket és szakembereinket, hogy méltó képpen ünnepelhessünk.

Hírek központi oldal

Rólunk írták: Élménysuli Kisnánán: minden gyerek kiváló valamiben!

Tanulni élmény! – ez a jelszava az Eszterházy Károly Egyetem Komplex Alapprogramjának, amely az oktatásban egy egészen új, élményalapú tanulást hoz magával. Ez pedig nem valósulhat meg máshol, mint az Élménysuliban. A kisnánai általános iskola egy a hatvan oktatási intézmény közül az országban, ahol szeptembertől bevezették ezt az új tanítási módszert.

Hírek központi oldal

Jókedv, öröm, móka és persze kacagás

A Komplex Alapprogram szakmai csapatával a Sütő András Általános Iskola Gárdonyi Géza Tagiskolájában jártunk, ahol a szakmai munka mellett egy felhőtlen napon vehettünk részt az ott tanuló kisdiákokkal.