Legfrissebb híreink


Hírek központi oldal

„NYELVÉBEN ÉL A (DIGITÁLIS)NEMZET”

A XX. Országos Közoktatási Szakértői Konferencián ezúttal a Komplex Alapprogram bemutató óráján jártunk: Komplex irodalom óra a 7. osztályban. Testnevelés-, digitális- és művészet alapú módszerekkel kerültek közelebb a megjelentek a Himnuszhoz.

Hírek központi oldal

Roadshow és Csemer Bogi Boggie koncert a Komplex Alapprogrammal Egerben

TALÁLKOZZUNK EGERBEN A DOBÓ TÉREN 2018. 10. 01-én

Hírek központi oldal

Tanulmányúton Szingapúrban

A világ legjobb oktatási rendszerének titkát ismerhette meg az Eszterházy Károly Egyetem delegációja (dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, dr. Révész László, Dr. Racsko Réka, Hollóné Bódi Katalin, Czók Brigitta) a 2018. szeptember 9-től 15-ig tartó látogatás során Szingapúrban.

Hírek központi oldal

Elérhető a Komplex Alapprogram Tudástár

A Tudástár a https://tudastar.komplexalapprogram.hu/ linken érhető el, és a Képzésszervező Rendszerben megadott bejelentkezési adatok begépelése után használható.

Hírek központi oldal

Létezik olyan múzeum, ahová szívesen mennek a gyerekek?

Ha őszinték szeretnénk lenni, akkor kimondhatjuk: általában véve a gyerekek nem szeretnek múzeumba járni. Pedig mennyire fontos megismerni a múltat, élőben érezni a történelem illatát. Egy fantasztikus módszert szeretnék bemutatni, aminek az eredménye nem más, mint rengeteg mosolygós gyerek, akik örömmel magukba szívják a múzeumok adta tudást.