Legfrissebb híreink


Hírek központi oldal

Tanulmányúton Szingapúrban

A világ legjobb oktatási rendszerének titkát ismerhette meg az Eszterházy Károly Egyetem delegációja (dr. Pajtókné dr. Tari Ilona, dr. Révész László, Dr. Racsko Réka, Hollóné Bódi Katalin, Czók Brigitta) a 2018. szeptember 9-től 15-ig tartó látogatás során Szingapúrban.

Hírek központi oldal

Elérhető a Komplex Alapprogram Tudástár

A Tudástár a https://tudastar.komplexalapprogram.hu/ linken érhető el, és a Képzésszervező Rendszerben megadott bejelentkezési adatok begépelése után használható.

Hírek központi oldal

Létezik olyan múzeum, ahová szívesen mennek a gyerekek?

Ha őszinték szeretnénk lenni, akkor kimondhatjuk: általában véve a gyerekek nem szeretnek múzeumba járni. Pedig mennyire fontos megismerni a múltat, élőben érezni a történelem illatát. Egy fantasztikus módszert szeretnék bemutatni, aminek az eredménye nem más, mint rengeteg mosolygós gyerek, akik örömmel magukba szívják a múzeumok adta tudást.

Hírek központi oldal

Gondolatok a megújulásról

Az élet érdekes és sokszor kifürkészhetetlen dolgokra képes. Az előző cikkben arról adtunk hírt, hogy lezárult egy fejezet a Komplex Alapprogram életében, most pedig arról a bizonyos új kezdetről szeretnék pár sort írni.

Hírek központi oldal

Lezárult egy időszak

Szokás mondani, hogy ha valami véget ér, akkor az egy másik dolog kezdetét jelenti. Nincs ez másképp a Komplex Alapprogram életében sem, hiszen az Eszterházy Károly Egyetem Károly Róbert Campusán lezajlott az utolsó tankerületi tájékoztató.