Legfrissebb híreink


Hírek központi oldal

A Komplex Alapprogram Nemzetközi Konferenciája – 1. nap

Az Eszterházy Károly Egyetem (EKE) és a Komplex Alapprogram (KAP) vezetői, illetve szakemberei egy nemzetközi konferencia megszervezése mellett döntöttek, azzal a céllal, hogy az innovatív előrelépést közösen, nemzetközileg elismert szakemberekkel együtt ismerjék meg a résztvevők.

Hírek központi oldal

5+1 érdekesség az iskolák világából

Szerte a világon különböző szokások honosodtak meg, ami az iskolába járást, az iskolai életet illeti. Néhány kuriózumot, érdekességet gyűjtöttünk össze, például a világ legkisebb iskolájáról, vagy a finn oktatási rendszerről, de megtudhatjuk azt is, melyik iskolában kell legrégebb óta iskolai egyenruhát viselni.

Hírek központi oldal

Felkészítő napot tartottunk a leendő szakmai támogatóknak

2019. május 15-16-án, Budaörsön kétnapos felkészítő képzésen vehettek részt azok, akik a későbbiekben szakmai támogatókként segítik a programot megvalósító pedagógusok munkáját.

Hírek központi oldal

Komplex óra a szívünk közepén

Budaörsön, a Komplex Alapprogram szakmai támogatóinak felkészítő képzésén jártunk, és belestünk a kulisszák mögé. Mi történik egy ilyen képzésen? Hogyan néz ki egy Komplex óra szimuláció?

Hírek központi oldal

Ezt mindenképpen tudni kell a differenciálásról!

Mit jelent a differenciálás a pedagógiában? Mire épülhet a differenciált fejlesztés? Hogyan válik hatékony módszerré a gyakorlott pedagógus kezében?