Legfrissebb híreink


Hírek központi oldal

„Csoportmunka másképpen” 2.0

A csoportmunka másképpen második részével jelentkezünk, hiszen stábunk újra Törökbálinton járt, hogy most az Érdi, Szigetszentmiklósi és Monori Tankerület is megismerhesse az igazi Élménysulit.

Hírek központi oldal

„Csoportmunka másképpen” 1.0

Az Élménysuli stábja újra országjárásra indult, a célpont pedig a Ceglédi és Dunakeszi Tankerületi tájékoztató volt, melyre közel 80 oktató és intézményvezető érkezett. Érezhető volt, hogy minden érdeklődő izgatottan és kíváncsian várta a részleteket.

Hírek központi oldal

Pedagógus Expo egyik legnépszerűbb kiállítója

Minden nagyképűséget félretéve kijelenthető: a Komplex Alapprogram látványban, minőségben és érdeklődők tekintetében a legjobbak között szerepelt a Budapesti Kongresszusi Központban.

Hírek központi oldal

Találkozások Workshopja

Neó vezetésével elindul egy csapat a világ megmentésére. A hajóra szállva tudják, hogy nem lesz egyszerű, de a cél mindent megér. Szilvásvárad, két tankerület, Élménysuli és a Mátrix. Ha nem is Neó vezetésével, de a Komplex Alapprogram közössége új szintre lépett, hiszen az együttműködés újabb szakaszába érkezett az intézményvezetők és a program szakemberei között.

Hírek központi oldal

Egerben járt a világ egyik legjobb tanára

Hatalmas elismerésben részesült Jukka Sinnemäki, a finnországi Christian school pedagógusa, hiszen 40.000 pályázó közül jutott el az 50 kiválasztott közé, akik az idén márciusban esedékes oktatási világkonferencia főszereplői lesznek Dubaiban és akiknek az egyike átveheti majd az 1 millió dollárral járó Világ Legjobb Tanára címet.