Legfrissebb híreink


Hírek központi oldal

KAPOCS az iskolák között – interjú Jobbágy Zsuzsával

Május elejétől lehet csatlakozni a KAPOCS-iskolahálózathoz. Hogy pontosan milyen előnyökkel jár, kik csatlakozhatnak és mit kell ehhez teljesíteni, arról Jobbágy Zsuzsát, a Szakmai Támogatórendszer (SZTR) munkacsoportvezetőjét kérdeztük.

Hírek központi oldal

A Komplex Alapprogram Nemzetközi Konferenciája – 2. nap

A Komplex Alapprogram (KAP) Nemzetközi Konferenciája a második napon szekcióelőadásokkal és workshopokkal folytatódott.

Hírek központi oldal

A Komplex Alapprogram Nemzetközi Konferenciája – 1. nap

Az Eszterházy Károly Egyetem (EKE) és a Komplex Alapprogram (KAP) vezetői, illetve szakemberei egy nemzetközi konferencia megszervezése mellett döntöttek, azzal a céllal, hogy az innovatív előrelépést közösen, nemzetközileg elismert szakemberekkel együtt ismerjék meg a résztvevők.

Hírek központi oldal

5+1 érdekesség az iskolák világából

Szerte a világon különböző szokások honosodtak meg, ami az iskolába járást, az iskolai életet illeti. Néhány kuriózumot, érdekességet gyűjtöttünk össze, például a világ legkisebb iskolájáról, vagy a finn oktatási rendszerről, de megtudhatjuk azt is, melyik iskolában kell legrégebb óta iskolai egyenruhát viselni.

Hírek központi oldal

Felkészítő napot tartottunk a leendő szakmai támogatóknak

2019. május 15-16-án, Budaörsön kétnapos felkészítő képzésen vehettek részt azok, akik a későbbiekben szakmai támogatókként segítik a programot megvalósító pedagógusok munkáját.