Legfrissebb híreink


Hírek központi oldal

Újabb tankerületi tájékoztató a Líceumban

A Salgótarjáni Tankerületi Központ intézményeinek vezetői, oktatói vettek részt a Komplex Alapprogram által szervezett egész napos workshopján 2018. január 30-án.

Hírek központi oldal

Cél, hogy a tanulás mellett az oktatás is élményszerűvé váljon

A Hatvani Tankerületi Központ intézményeinek vezetői, pedagógusai vettek részt a Komplex Alapprogram tájékoztató workshopján. A rendezvény célja a program módszertanának bemutatása, illetve a projekt keretein belül megvalósuló pedagógus továbbképzés ismertetése.

Hírek központi oldal

Észtországi tanulmányút

A Komplex Alapprogram fejlesztői csoportja 2017. december 4-8ig egy észtországi tanulmányúton vett részt, ahol a Tallinni Egyetem együttműködésével a jó fejlesztéseket, gyakorlatokat figyelték meg tallinni és vidéki iskolákban egyaránt.

Hírek központi oldal

Országos Neveléstudományi Konferencia

A Magyar Tudományos Akadémia Pedagógiai Tudományos Bizottsága megbízásából 2017. november 9-11. között a Nyíregyházi Egyetem rendezte meg a XVII. Országos Neveléstudományi Konferenciát.

Hírek központi oldal

Módszertani központ alakult az Eszterházy Károly Egyetemen

„A köznevelés módszertani megújítása a végzettség nélküli iskolaelhagyás csökkentése céljából – Komplex Alapprogram bevezetése a köznevelési intézményekben, a pedagógusok módszertani felkészítése a végzettség nélküli iskolaelhagyás megelőzése érdekében, az Európai Unió által 9.86 milliárd forinttal támogatott pályázati program keretében, az Eszterházy Károly Egyetemen működő Pedagógusképző Központ részeként alakult meg a Komplex Alapprogram – Országos Pedagógusképző és -továbbképző és Központ