Legfrissebb híreink


Hírek központi oldal

Társasjátékok, amikkel fejlesztheted tanulóid nyelvi és kommunikációs készségeit!

Tanulóink különböző készségeit könnyedén fejleszthetjük társasjátékokkal: a nyelvi készségeken túl a logikus gondolkodásig egészen a vállalkozói kompetenciáig. Terveink szerint kéthetente újabb írással jelentkező cikksorozatunk első darabjában a nyelvi készségeket fejlesztő társasjátékok közül veszünk párat szemügyre és ajánlunk a pedagógusok figyelmébe.

Hírek központi oldal

Ezeket kell tudnod, ha a „digitális” a kulcsszó

A Komplex Alapprogram Digitális alapú alprogramja digitális kompetenciák fejlesztését szolgáló modelljében meghatározta azt az alapkompetenciát, amelyre épülhet a mindennapi célok elérése érdekében történő technológiahasználat, és amelyet összefoglaló néven technológiai műveltségnek nevezhetünk. De miből is áll össze ez az alapkompetencia?

Hírek központi oldal

„Ezek azok a pillanatok, amikért érdemes dolgoznunk”

A Komplex Alapprogram (KAP) egyik kiemelt célja a hátránykompenzáció és a végzettség nélküli iskolaelhagyás csökkentése, a program szakemberei éppen ezért keresnek fel öt, a programban érintett iskolát. Sütő Gergőt, a Komplex Alapprogram PR és marketing menedzserét kérdeztük.

Hírek központi oldal

Újabb három játék, amivel felrázhatjuk osztályunkat!

A tavaszi fáradtság időszakának kellős közepén újabb hasznos tippeket adunk a KAP-os foglalkozásokat tartó pedagógusoknak, hogy milyen játékokkal energizálhatják osztályukat, tanulócsoportjukat.

Hírek központi oldal

Nemzetközi konferencián került bemutatásra a Komplex Alapprogram

Nemzetközi szinten is bemutatkozott a Komplex Alapprogram.